Hocam şuan için günlük 100 200 tekil arası hitim var Az yani ama yeni açıldı

Özgün içerik ve hit çalışmalarım var fakat girdiğim içerik temadan dolayı vineların altında görünmüyor imzadaki siteye bakalirsiniz. Kendim yaklaşık 120 tane 6-7 kelimeden oluşan cümleler yazım her videonun altına karışık atıyorum 3-5 tane ama dediğim gibi temadan dolayı görünmüyor yazılar bu bir sıkıntı çıkartır mı ?
Google un yaptığı sorun eğer içerikse, Google görünmeyen içeriğide görür. Ama bunu sadece Google siteyi sevsin, yada sitemiz hakkında yorum yapsın, diye düşünmemek lazım. Google un en önemli prensiplerinden biri sitenin, insanların aradığının karşılığını vermesidir. Bu yüzden siz arka planada gözükmeyecek şekilde binlerce özgün cümle yazsanızda Google bunu görür ama kullanıcı bunu görmediği için Google nin görüp görmemesi önemli değil. Google un mantığı, sen kendini bana değil, insanlara sevdir, insanlar severse ben seni zaten severim mantığında düşünür.
Onun için içeriklerinizi gizli tutmayın, gizli kalırsa insanlara bir faydası olmazki. bu bizim mantığımıza yatmıyor, Google un hiç mantığına yatmaz.
Ha sorun bu mu yani? Derseniz sorun bu diyemem, çünkü bir çok etkenlerden sadece birisiydi bu. Ama dediğim gibi hiçbir içeriği gizli tutmayın.
Ha birde SEO açısından şu çok önemli. Birçok arkadaşımız önem vermiyor ama Google önem veriyor. İçerik kod oranı çok önemli.
Nedir bu içerik kod oranı?
Google sitenizi belli bir düzenekle sitenizi tarar. Tarayan bir insan olmadığı için, konunun kaynak kodlarında ne görüyorsanız onların hepsini kod olarak okur/tarar. Buna konuya yazdığınız açıklamada dahil.
Kaynak kodda gördüğünüz kodlar arasında sitenizin kendi kodları yani kullanılan scriptin kendi kodlarının dışında kalan içerikler (açıklama, et,lket, başlık gibi) yani sonradan eklenmiş içerikler, sitenin kodlarından fazla olsun istiyor. Bu çok önemli bir konu.
Bunu nasıl bilirim diye düşünürseniz ben bir örnek vereyim.
Sizin Konunuz içerik kod oranı: Sayfada % 7.3 oranında metin var. Seo açısından en az içerik %25 olmalıdır. Bu durumda içeriğiniz bu konu için çok düşük. Mesela birisi gelip ben bu konuyu açtım, özgün yazdım ama hit gelmiyor dese, ben ona bu konu özgün değil derim. Konuya bakmadan özgün değil derim. Çünkü Google açısından içerik yeterli değil. İçerik yeterli olduğu taktirde içeriği inceler, öyle özgün olup olmadığını söylerim. İçerik kod oranıyla ilgili detaylı bilgi almak istersiniz
burada açıklaması var. Aynı zamanda o siteden seo analizide yapabilirsiniz.