chedmade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mesajı yazmak için muhtemelen 3 saat araştırdın.

bu mesajı yazıp 3 saatini harcayacağına oturup 3 saatte bir fıkra scripti yazıp paylaşsaydınya bunları yazana kadar?

Script yazmayı bu kadar basit görmemek lazım, ne scripti olursa olsun.

Konuyu kilitlerse moderatör arkadaş sevinirim.
dostum ben 2002 den beri web tasarım yapıyorum arastırmama gerek yok hatta ben 96 yılında 2 mb ramli 8 mb ekran kartlı 386dx analkartlı pcimde dos komutlarını ogrenirken sen büyük ihtimal ile köyünde çapa yapıyordun. bana pc konusunda ders verecek seyler yazma ağlarsın bilgimi duyuna biraz formda arastır hakkımda bilgimin sınırını ogren öyle konus..

artı bilader cok basit script yazmak ben yıllarca yazdım ve halen yazıyorum ( SATMAK AMACIYLA )

fakat söz verirsem bir gün bedava dagıtacam diye ozamanda dagıtırım benim arastırmam sadece benden daha iyilerin geldiği noktalara bakmak ve eksiklerimi gidermek için olur ancak senin gibi BOL KESEDEN OTURUP SALLAYARAK DEĞİL..

hehehe bu arada buforumda yeni olabilirim ama donanim haberde 2005 ten beri uyeyim ve o yıllardan beri paylasım yapıyorum..

DOSTUM BURDA BENİM BİLGİMİ SORGULAYACAGINA ÖNCE ALTINDAN KALKAMAYACAGIN SEKİLDE SÖZ VERDİĞİN SCRİPTLERDEN BİRİNİ BİTİR ÖYLE BİİZ ELEŞTİR..

BENCE KİTLEMESİN SİLSİN DİREK NASIL OLSA BECEREMEYECEKSİN HEHEHE
:c ry