Haber siteleri kesinlikle tek kişiyle halledilebilecek bir yapı değil.. Tek kişi olduğunuzu düşünelim.. Gündem sabah 8 akşam 8 arasında değişmiyor. Bunun bayramı var seyranı var gecesi gece yarısı var. Hele ki spor sitesi olduğunu iddia ediyorsanız bin bir futbol takımın yanında farklı onlarca dal var.. Bu işe girenler önce heyecanla bir kaç hafta günlük düzenli içerik giriyorlar.. Tabi sonra enerji azalıyor günde bir iki haber girsem yeter diyorsun tabi bunun izahı yok! Misal dün gece yarısı Arsenal maçından sonra milyon haber oluştu.. Rakipleriniz Milliyet, Ensonhaber, NTVSpor vs'nin gece editörleri var - "ben ne yaptım" diye sordunuz mu kendinize? Haber sitesi yerine spesifik; G.Saray, Beşiktaş haber sitesi yapmanızı öneririm ki bu bile başka bir dert - denedim zamanında! Dersen ki editör alacağım; on numara arkadaşın olması lazım ki en kötü 6 ay para pul almadan gece gündüz çalışsın.. Ha bende öyle adam var mı yok! İşin daha domain kısmı var, hit artınca d.server gerekecek facebook vs için reklam vermen adwords çalışman lazım tüm bunlar için paran var mı? Habercilik işi kesinlikle tek kişi ve bol heyecanla yapılabilecek bir iş değil... Sen nereden biliyorsun kardeşim yaparım diyorsan orada da haklısın ama eski bir gazeteci ağabeyini umarım hatırlamazsın 4-5 ay sonra.. İnşallah tüm yorumlarımda yanılırım da bol kazanç ve motivasyon elde edersin..