Merhaba arkadaşlar, üzerine düştüğüm yeni bir sitem var ancak gözlemlediğim kadarıyla önüne gelen herkes sitesinde indirme içerikli paylaşımda buluyor , aranma hacmi çok düşük programlarda , oyunlarda bile milyonlarca sonuç çıkıyor rekabet oldukça fazla sıralamalarda üst sıralara oynamak oldukça zor görünüyor ne kadar özgün makaleler yazılsa da pek fayda etmiyor. Google güya her seferinde spama karşı güncelleme yapıyor yeni algoritma getiriyor ama kopya içerikli siteler hala google'ın favorisi gözüküyor, bu durum ne zaman son bulacak ? bu konu hakkında önerileriniz var mıdır ?
sen bir site ile uğraşırsın, beklersin hit gelsin diye..başkası 100 lerce site açar bununla sitesini besler..keywordlere çalışır..ben bu google nasıl yapsamda hit getirsem diye düşünür..video hazırlar..başka yerlerde makaleler orj yorumlar yapar vs..
işi gerçekten seviyorsan eğit kendini..ve inan bana r10 daki yazılardan çok birşey kazanamazsın..örneğin bir program keşfettim, 30 a yakın siteye üye oluyor..post gönderiyor..bir sürü hesap açabiliyorsun..basit ufak birşey..istemediğin kadar blogun vs oluyor..güzel bir spin..sonra beslersin..birazda bu blogları aşırı beslersin kendine bir yapı kurarsın..ister 10 blogu alttakilerle besle.ister ana blog 5 tane olur onları diğerleri ile besle ..sonra bu ana bloglardan kendine max 3 adet farklı kelimelerde link çık..birde dış link çık wiki vs tamamdır..gücü aktarırsın..vs sonra google gözünde değerin artar..daha nasıl yardımcı olmak lazım..vakit yok..
birde bir yazı sana çok birşey kazandırmaz..özgün olsada..koy yanına 2-3 resim birde video..bak nasıl hitleniyor o yazı..