teknomag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Airties kablosuz modeme sahipseniz ve telefonunuz ile kablosuz modeminize bağlantıda sorun yaşıyorsanız ;

1. Kablosuz modeminizi resetleyin ve tekrar kurulumunu yapın, eğer bimiyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak birlikte kurulum yapın. Kurulum yaparken kullandığınız ayarlarda aşağıdaki gibi tekrar değişiklik yapın işlem tamamlandıktan sonra.
  1. Etherner kablosu takılı olarak ; adres çubuğuna 192.168.2.1 yazarak giriş yapınız.
  1. Sol taraftaki kablosuz başlığına tıkladıktan sonra çıkan alt sekmelerden MESH'E tıklayın, AP BUL diye birşey karşınıza çıkacak, tıklayın ve biraz bekleyin, sorgulama yapıldıktan sonra ekrana gelen kanal numarasını not alın.
  1. Kablosuz ağ ayarlarına girin ve ağ adınızda ufak bir değişiklik yapın, Güvenlik bölümünden WEP sekmesini işaretleyin. Biraz önce not aldığınız kanal numarasını, ekrandaki kanal bölümünden seçerek işaretleyin. Kablosuz ağ şifrenizi ise 10 karakterli rakamlardan oluşsun, harf veya başka bir karakter olmasın. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra kaydete basın ve telefondan veya tabletten sorunsuz kablosuz modeme giriş yapın.
Herhangi bir sorun yaşarsanız veya takıldığınız bir konu olursa konu altından yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

sorun ile ilgili diğer benzer başlıklar ;

Evdeki Modeme Telefonum İle Bağlanamıyorum
Airties Cep Telefonu İnternete Bağlanmıyor
Telefondan Wireless'a bağlanamıyorum
Android Wi-Fi Sorunu
tablet internete bağlanmıyor
Öncelikle güzel anlatımınız için teşekkür ederim fakat ben zanledersem yapamadım daha doğrusu resimlerle anlatmam gerekirse;

Şimdi aşağıdaki resimde Mesh bölümüne girip apbul dediğimde 3 tane buldu fakat benim adresi bulamadı ; Aşağıda yer alan bir bölüm vardı bağlantı ekle diye oraya el ile yazdım fakat bu seferde kanalı gösteren bir şeçenek yoktu;

İkincil olarak kablosuz ağ ayarlarına geldiğimde ise wep bölümünde kanal seçiceğim bir bölüm bulunmuyordu

Acaba ben bu sorunu nasıl çözerim, saygılarımla