Merhabalar,
Benim dayı oğlu geçen sene sen git Turkcell marka maxi ıq diye bir tablet al Turkcell in taş ören bir bayiisinden bu tablet 16/06/2013 de alıyor 2 yıl garantili
Dokunmatik sapıtıyormuş bunu yine ver sen aldığı yere garantiye gitsin diye kutusu, garanti belgesi vs ile 19/09/2014 tarihinde
Bu ürün 18/09/2014 de 45. iş günü olunca olmuyor diye bana söyledi ben mekana gittim orası yok vs dedi Tüketici haklarına gittim orası dilekçe yaz aldığın yere iade yada değişim ne istiyorsan dedi.
Biz dilekçe yazdık paramızı verin geri diye bunlarda o dilekçeyi ptt ile kabul etmemiş.
Simdi tekrar Tüketici haklarına gideceğim.
Eski bir dost var oda profilo servisini yapmış idi burada tv tamircisi para iadesi emsal ürün yok ise yapılır ilk şart değişimdir diyor vs neyse biz buna ek olarak tazminat açabilr miyiz sonuçda servisi arıyorum başarı teknik servis açan yok telefonu sesli yanın 10sn sonra otomatik kapanıyor aldığım yer ilgilenmiyor ama garanti belgesinde aldığım yer servis noktası ile benim aramda aracı olması gerekiyor diyor.
Tazminat için heyet başkanına sormadı ama sorsam mı söyle bi 500 filan kaptırsak fena olmaz daha önce başına gelen var mı?
bu arada Turkcell dahi ilgilenmiyor 30 iş gününü geçti diyoruz ve bize ek olarak 15 iş gününü geçerse geçici bir ürün vermesi lazım onu vermedi istedik yok diyor öyle bir şey ama garanti belgesinde vermesi gerekir yazıyor