Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama Adwords ile ürün satışı gerçekleştiriyorum. Dün siteye analiytics kurdum ve bunu adwords hesabımla ilişkilendirdim. Ertesi gün yani bugün verdiğim tekliflerin çoğunun uçtuğunu ve adwords sıralamasında gerilere düştüğümü gördüm. Kısacası Google bunu kullanacak kadar fakir bir şirket mi diye birşey yok. Adamlar bu şekilde para kazanıyorlar. Siz siz olun google fontlarını dahi sitenizde kullanmayın. Adamların işi reklamdan para kazanmak ve bunu en iyi şekilde yapabilmek için her türlü istatistiği kullanıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:16:14 -->-> Daha önceki mesaj 14:09:27 --

Bu arada sizin sitenize gelen hitlerin çoğunluğu google'dan olabilir. Fakat dünyada bütün kullanıcılar Türkiye'deki gibi google kullanmamakta. Amerikada yahoo'nın live vb. diğer arama motorları aynı şekilde rusyada yandex vb. motorlar kullanılıyor. çinde daha farklı arama motorları kullanılıyor. Benim şahsi görüşüm hiç bir şekilde google'a site hakkında trafik olarak bilgiler verilmemeli.