Anasayfam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi deneyimlerimden aktarayım, hatta bir kaç kez de konusu açıldı. Siteye sürekli Google gibi getir yapmak çok zararlı. Ben 20.000 içeriği olan sayfama 2 ayda 200 içerik ekledim içerikler index aldıkça hitlerim arttı. Daha sonra 200 içerik daha ekledim sabırsız davranıp her içerik eklediğimde google gibi getir dedim 1.5 ay sonra %85 olan google hit %30 a indi.

Neden sana yazdım, yukarıda dediğim gibi bu konuda en az 2 konu gördüm herkesin söylemi:" google gibi getir yaptım hitim çok azaldı" şeklindeydi...

Umarım sana faydası olur, bırak google sayfalarını kendi okusun hem kalıcı olur.
dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence ilk olarak konularını pinglemekten vazgeç. Ayrıca arkadaşın dediği gibi "google gibi getir" yapma.

Büyük ihtimal black seo kastın sitene. Aşırı imlemeler, blog backlinkler, profil backlinkler, forum tanıtımları vs. yapmışsın. Yoksa Yandex'den bu kadar hit alman zor. 150 Yandexten alıyorsan Googleden en az 4-5bin alman lazım. Yandex Black seoyu anlayamıyor ve hit gönderiyor. Google ise aksine cezalandırıyor hocam.
O halde pinglemeyi ve google gibi getir yapmaktan vazgeçelim, ve bekleyelim bakalım. Yazmaya devam..

SerhattB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede Tam Aksine Yandex ten hiç Gelmiyor Toplasan Ayda 2 3 Kişi Kazara
Bendekileri sana verelim hocam, sende bana azcıcııık googleden gönder ))