Kendisinin istediğini yaptım, kullandığı scripte vk ve mail.ru için dediği gibi player değil iframesini ekledim. Konu thumb resimlerine geldi, onlar olmadan işini görmez diye.

Ek bir ücret istemeden yaparım dedim. Yolladığım özel mesaj içerisinde ücret 20 lira olarak belirtmiştim.
Bana bu kodları uyguladığım kendisine ait sitenin deneme sitesi olduğunu ve yaptıklarımı geri almamı, EĞER YAPARSAM asıl sitesine kaç liraya yapacağımı sordu. Çünkü önce bu deneme sitesinde bakmak istemiş istediği şeyin yapılabilecek bir şey mi yoksa değilmiymiş acaba diye. Söylenecek ve konuşmamız da geçen çok şey var aslında.

Üslubumu bozmadan şaşkınlık içerisinde söylediklerini dinledim, yaptığını suratına vurmaya, kendisine anlatmaya çalışırken konuyu fazla uzattığımı fark edip yarıda kestim ve olanlara rağmen yine de, işi yaptıracağı zaman gelmesini söyledim.

Fakat içime oturmadı değil. Kimin ne yapacağı belli değil ben sizi tanımıyorum belki yaptığım sizin için yeterliydi ve yedeğini çoktan aldınız veya almadınız. Biz burada oyun oynamıyoruz. İş peşinde koşan bir adamla dalga geçer gibi en değerli vakitlerini çalıp, hadi bu bir denemeydi sonra görüşürüz gibisinden laflar edip dalga geçmek olmaz. Böyle rezalet görmedim, bu forum dışında o kadar iş yaptım, bu forumda yaptıklarım dışarıda yaptıklarımın onda birine bile yaklaşmıyor, fakat buradan işler almaya başladığımdan beri 20 adet iş yaptıysam 3 kere böyle saçma bir şey ile karşılaştım.