Site adresi : PM ile ciddi alıcılara
Site için istenen fiyat : 5000 TL
Sitenin aylık getirisi: 400 TL+
Gelir Raporu -- Tanıtım Yazısı & Reklam
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl 3 Ay
Sitenin PR Değeri : PR 3
DMOZ Kaydı : Var
Kategori, sitenin içeriği nedir: Legal, telif hakkı problemsiz
Günlük hit sayısı: 500-600 --
Görseller - 1 - 2
Ziyaretçi kaynağı: organik
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yok
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama Yok
Hosting dahil midir: Evet ( 90 TL değerinde sınırsız hosting daha yeni ödendi 1 yıl ödeme yok )
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hiç bir problem bulunmamaktadır.
Merhaba arkadaşlar, 6.16 olarak wordpress temaları yapmaktayız. Bu iş yoğunluğundan dolayı adsense sitelerimizle hiç ilgilenemiyoruz. En gözde sitemizi ilgisizlikten emin ellere emanet etmek istiyoruz.
Resimlerde görüldüğü gibi site adsense üzerinde aylık ortalama 130 TL gelir elde etmekte. Sitemizin diğer gelirleri aylık reklam anlaşmaları ve tanıtım yazılarıdır. Sitemiz kategorisinde hit kelimede ön sıralarda yer aldığı için yoğun bir şekilde tanıtım yazısı ve reklam teklifi gelmekte. Ben 50-75 TL arası haftalık 2 tanıtım yazısı satıyordum, teklifleri yakalamak sizin elinizde.
Ekstra olarak bir seo firmasıyla 50 TL'den tanıtım yazısı anlaşması var. Ödemeleri pazartesi yapılıyor. O hafta ne gönderirse pazartesi ödemesi geliyor.
Site üzerinde kendi yaptığımız 75 TL değerinde Moda Portal teması var. Ekstra olarak 80 TL değerinde imleme eklentisi bulunmakta.
Sitemizin markette yüklü android uygulaması ve chrome için hazırlanan bir uygulaması mevcuttur. Bu uygulamalar ve ayrıca facebook twitter google+ gibi sosyal hesaplarda alan kişiye devredilecektir.
Sitenin hitleri yükselen seyir izlemekte ve dalgalanmalar yoktur. Aynı şekilde gelirleride dalgalı bir seyir izlememekte, stabil düzenli gelir sağlamakta.
Site içerinde tamami özgün 469 makale bulunmakta. Siteye 3 aydır doğru düzgün hiç içerik girilmedi, tanıtım yazısı haricinde

Yoğun bir şekilde tanıtım yazısı taleplerine maruz kalıyoruz. Mizu, trendyol, modanisa gibi büyük firmalarla çalışıyoruz
Düzenli içerik girilmesi ve yüksek beğenili bir face sayfası ile gelirleri tavan yapabilecek bir potansiyele sahip google ve ziyaretçiler açısından değerli bir sitedir.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, ben tüm detayları yazdım fakat yine de kafanıza takılan sorular olursa cevaplamaya çalışacağım. PM atma hakkını saklı tutarım..