By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim atalarım senin gibi topraksız vatansızlar için mi kanını döktü ?
bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var.
onca şeyin altına girmeden önce nerdeydi aklın ?
Adam gibi konuş , alamancı adam ol . Önce ülkene gel sonra beni eleştir . uzakdan bla bla bla . Aklım onca şeye 19 yaşında girdi. sizin gibi arkamı aileme verererek biyerlere gelmedim. Sıfırdan başladım. Kusura bakmayın , patates soymak için herşeyimi kaybedemem. Biz askerlik yerine , daha düzenli bir sistem olsun diyoruz . örneğin 45 gün . Silah eğitimi , plan okuma ve acil durumlarda görevler. Komutan cipiyle yanımda gezicek ben sabaha kadar koşucam.

Taptığın adamların oğulları bile askere gitmemiş , gelmiş burda bana saldırıyorsun. artık sınırlarıda zorluyorsunuz. Sınırınızı bilin bence. Kimse size bu hakkı vermiyor.

_ottomanempire_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet OHAL bölgelerinde maaş değişiklik gösteriyor. Hocam gerekli yada gereksiz. Bana göre gerekli. Ha bana göre gerekli diye herkese görede gerekli olsun demem tabi ki. Ama burada söylenen o kadar boş laf var ki.. Yok köpeğimi ne yapacağım yok bilmem ne. Bunlar adamın ağırına gidiyor.
Sana göre köpek boş olabilir , bana göre çok önemli. 5 yıldır baktığım hayvana sokağa mı atayım ? Bu kadar mı insanlığınızı kaybettiniz ?

Köpek otelleri günlük 20 Lira , versin bana tüm ihtiyaçlarımı gidip 6 ay devletim için patates soyarım.