olm bu r10 çok komik valla .Günlük stresimi alıyor valla
adam köpeğime kim bakacak diyor
bencede OLM çok feci !! acınası insanları görünce okadar mutlu oluyorum ki . Günlük acıma duygum geçiyor . Süper kanka !
benim babam yatalak hasta. annem şeker hastası. yurtdışında firmam var. 5 bin lira yada ya tam hatırlamıyorum istesem bedelli yapardım.
benimde köpeğim vardı. yurtdışından dönüş yaparken bin dolar masraf ettim getirdim. (burnumda tütüyor hürremim.) arkadaşım sağolsun ben askerliği bitirene kadar bakıyor vs.
devlet bakar senin annene merak etme. ayda 250 lira annene maaş bağlıyor. sanada burda ayda 36 lira maaş ve ek olarak yardım parası veriyor.
üstteki mesajda benim yaptığım askerliği yargılıyorsun ya, sende askere gidecek cesaret yok. bence otur kendini yargıla önce. çeşitli bahanelerin arkasına saklanmakla olmuyor bu işler.
VARSA YÜREĞİNDE VATAN SEVGİSİ, NASIL HİZMET ETTİĞİNİN ÖNEMİ YOK. DAĞDA BAYIRDA KUMSALDA. VATANIN NERDE SANA İHTİYACI VARSA ORDASINDIR.
$ 34
Ya her mesajınızda ne güzel kendi kendinizi rezil ediyorsunuz . yemin ediyorum kendiyle bukadar zıt bir insan olamaz .
Sırtınızı arkadaşınıza yaslamışınız , köpeğinize baktırıyorsunuz .
Kusura bakmayın 36 Lira sadece 2 yıl söz verdiğim faturaların 3-4 gününü öder. Evimin aidatını vs ödemeye yetmez.
Şimdi dersiniz satın herşeyi vatan için

250TL ile geçinilir
Bana saldırcağınıza başka işlerle uğraşın.
alamancı