Ben de nicedir peşindeyim bu cihazın. Asus Zenfone 6'nın dağıtımı konusunda kelimenin tam anlamı ile çuvalladı maalesef. Resmi satış kanalı olarak ne yazık ki yanlızca Teknosa ve Kliksa kullanılıyor. Asus yetkilileri ile benim ve başka arkadaşların yaptığı tüm yazışmalar gösteriyor ki daha 1-2 ay stok sıkıntısı yaşanmaya devam edecek. Zaman zaman teknosanın web sitesine stok giriyor ancak onu da hemen birileri kapıyor takipte olmak lazım.

Bunun dışında gold'ta satıyor gibi görünüyor ancak onun da stoklarında yok şuan. İşin kötü yanı telefonun şuan için ikinci elini bulmakta neredeyse imkansız sahibinden de birkaç tane var ama onlarda ikinci el olmasına rağmen sıfır fiyatına hatta bazı uyanıklar fırsattan istifade 799 tl'lik telefona 1000 tl istiyor.

Şahsen yaptığım bu yazışmada görüldüğü gibi. Sonra küfredince ayıp diyorlar

Sözün kısası öyle rahat rahat istediğin mağazadan istediğin rengini alamazsın şuan ümit ediyorum 2 ay kadar sonra bu sıkıntılar kalmayacak. Tabi ümit bu sadece

Dipnot: Şuan için ISTANBUL TEPE NAUTILUS EXXTRA Teknosa'da Gold model var gibi görünüyor. Sabah avm açılır açılmaz saldırıp alabilir dileyen. Tabi teşhir ürüne olabilir oda var. (0216) 339 06 15 telefon numarası. Ayrıca AVM sabah 10'da açılıyor