Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Makalelerim özgün olduğu için sıralamaya girememeleri beni üzüyor. Söylediklerinizi uygulayıp güncelleme yapacağım.
O makaleler sıraya girecek

Bak şimcik azcuk çakal olacan.Azuk beyin kullancan sonra ise tefekkür edecen...
Şimdi diyelim ki seodan anlamıyon yalan bugün en aptalımız bile olsa seodan anlar,ama seo zor gibi gösterildiği için biraz herkes tırsıyor olay bu.Ama seonun alt yapısı çakallıktır.Ah bu çakallık hacklink değil çünkü hacklink adiliktir.
Ne yapabilrisin ? Seodan pek bilgin yoksa bilenlerden araklıcan nasıl mı ?
Sektörün ne senin,moda mı sana en yakın moda sitesini bul,backlink analyzer free diye arat o sitelerden backlinklerini analiz et ( seoprofiller free versiyonda babadır ) o kişilerin aldığı ücretsiz yerler muhakkak vardır oralardan al.
Sonra yabancılar bizden seo konusunda biraz daha ileridir ve çakallığın kralıdır en etkili blogları bulurlar.Sende bulmak istiyorsan ara ara burada pinglenen sitelere bak varsa free birşey zıpla
http://googleping.com/recent-pings/
Sonracıma sana edu gov backlink lazım.Aslında footerden de almanı sağlayabilirdim ama meşekkatlı iştir sen kolayına kaç. gov.tr ziyaretci defteri arat bir site bul uzantısı gov.tr/ziyaretci-asp diyeim bunu googlede arat o sitelerde en son mesaj kaç yılında yayınlanmış 2014 bu ay falansa sende git yorum yap,al backlinki ufaktan etkisi olur...Daha çok şey varda zaman zaman anlatıruk