Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence makalenizde baştan aşğıya saçmalamışsınız.Table sistemi eski web sisteminde kaldı.Bugün nasıl teknoloji kendini yeniliyorsa,yazılımların yeni versiyonları çıkıyorsa,programların yeni versiyonu çıkıyorsa site yapısınında sistemi gelişiyor ve değişiyor.Günümüzde hatta çokca uzun bir süredir div sistemi ile yapılıyor siteler.Şimdi google div sistemi daha kaliteli ve gelişmişken neden table sistemini benimsesin ki???? elbette div sisteminde olan siteleri(netteki %80 site böyledir) daha fazla benimseyecektir.

h etiketlerine gelince.H etiketlerinde de zaten etiketlerin yapıasına bakarak kaç tane kullanılması gerektiğini anlarsınız.h1 etiketi 1 taneden kullanılması bana göre bir sitede spam nedenidir.Yani bana göre makalenizde baştan aşağı saçmalamışsınız.Tabi bunlar benim fikirlerim.
Bakın ben orada tablo ile site yapın demedim. Tablo şeklinde veriler için table etiketi kullanılır. W3C sitesinden de bakarsanız böyle yazar. Tabi ki site tablolarla yapılmaz. Ama h1 sayfa konusudur o yüzden 1 tane olabilir. O yüzden hak verdim seo hocası'na. Mesela html5'i inceleyin her section da ayrı h sıralaması vardır. Yani 10 tane de h1 olabilir ama hepsi kendi sectionunda geçerlidir. Önemli olan tagları anlamlarına göre belirlemek. Tablo etiketi kullanmak kötü bir şey midir? Mesela bir tablonuz var, burada maaş ve mesailer listeleniyor. Bunu ul li ile mi yapacaksınız? Tabi ki table etiketi kullanacaksınız. Ben tagları anlamları ile doğru orantılı kullanmaktan bahsediyorum. Yoksa SEO'da iyidir, kötüdür demiyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:54:53 -->-> Daha önceki mesaj 15:13:24 --

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence makalenizde baştan aşğıya saçmalamışsınız.Table sistemi eski web sisteminde kaldı.Bugün nasıl teknoloji kendini yeniliyorsa,yazılımların yeni versiyonları çıkıyorsa,programların yeni versiyonu çıkıyorsa site yapısınında sistemi gelişiyor ve değişiyor.Günümüzde hatta çokca uzun bir süredir div sistemi ile yapılıyor siteler.Şimdi google div sistemi daha kaliteli ve gelişmişken neden table sistemini benimsesin ki???? elbette div sisteminde olan siteleri(netteki %80 site böyledir) daha fazla benimseyecektir.

h etiketlerine gelince.H etiketlerinde de zaten etiketlerin yapıasına bakarak kaç tane kullanılması gerektiğini anlarsınız.h1 etiketi 1 taneden kullanılması bana göre bir sitede spam nedenidir.Yani bana göre makalenizde baştan aşağı saçmalamışsınız.Tabi bunlar benim fikirlerim.
Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben anlatcaktım da gerek duymadım.Paylaşım olsun diye salla ali yan gelsin yapan çok var.Herkes seocu bu arkadaşta öyle o yüzden pek birşey söylemek istemedim
Ben SEO'cu değilim. Ama Google'ın misyonu bilgiyi tüm dünyaya erişilebilir kılmaktır. Bu şekilde 50 yapay twit ile, ilgili keywordler içeren aslında gerçekten bir makale olmayan içerikler ile İnternet'in dolup taşması değildir. Ben blogumda 350'ye yakın yazı yazdım bunların %2 si bile SEO ile ilgili değildir. Ziyaretçim çok az, tamamı benim makalem ama bir SEO çalışması yapmadım. Sadece bir arkadaş çok fazla etiketimin olduğunu söyledi onları azalttık. Olsa olsa SEM'ci olurum, siteleri zaten arama motoru dostu yapıyorum. Ekstra müdahalelere de karşıyım. Bunlar benim fikrim, saçmaladığımı söylüyorsanız üzülürüm, sadece düşüncelerim bunlar. Yanlış diyebilirsiniz ama ben SEO Hocası kötüdür demedim. Sayfasında yer alan şeyleri değerlendirdim.