saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8Programı satın aldım. Öncelikle arkadaşımız hakkında bahsetmek istiyorum. Kendisine hafta sonu olması nedeniyle ödeme geçtim ancak yarın hesabına geçecek. Buna rağmen kendisi bunu sorun etmeyip lisansımı ben istememe rağmen aktif etti. Bu da arkadaşımızın maddiyata fazla önem vermediğini göstermekte. Bu ufak gibi görünen hareketi benim için önemli.

Gelelim program görüşüme. Öncelikle unfollower özelliğini kullandım 1dakikadan az bir sürede beni takip etmeyen 45 kişiyi unfollow etti gayet başarılı bir şekilde. Unfollow özelliği için tavsiyem işlem bittiğinde bildirim yapmıyor bildirim yapsa güzel olur ayrıca unfollower sadece takip ettiklerimizden bizi takip etmeyenleri siliyor buna ek olarak takip ettiklerimizin tümünü takipten bırakma özelliği de eklenebilir.

Programın hastag takip bölümünü de halihazırdaki hastag listesini 17 dakika çalıştırdım. Buna rağmen 20 dakika içinde 60 kişi beni takip etti ve şu anda hala takip bildirimleri geliyor böyle giderse sabaha kadar 100ü geçer Bu bölümde takipçilerimizin yada belirlediğimiz hesapların takipçilerini de takip etme özelliği olsa süper olur. Ayrıca ilerleyen sürümlerde belirttiğimiz hastaglere twitte atma eklenirse sitelerimize hit bile çekebiliriz. Bu söylediklerimi sadece görüş ve istek olarak belirttim. Kesinlikle program eksikliği olarak belirtmedim. Şu anki haliyle bile program harika. Fiyatına göre harika işler yapıyor. Son olarak bu tarz özellikte programı instagram için de yazarsanız oradan da iyi dönüş alınabilir Son olarak twitter ile ilgilenen arkadaşlar kesinlikle arşivinizde bu program olsun.

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi.
AKDAG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnstagram için bu kardeşimizden 3.kişi olduk yazılımı tavsiye eden Kardeşimizin iş yoğunluğu bitince bu yazılıma yönelecektir diye düşünüyoruz
Instagram için araştırmam gerekecek bir çok şeyi ama onu yapamam ben, Twitter üzerinde bu program harici bırakın Türkiyeyi, Dünya'da devrim yaratacak bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında konuyu r10'da görürsünüz, paraları bence şimdiden biriktirin bir süre sonra gerek olacak