silah arkadaşımın annesi babası yok, vefat etmiş. 2 de kardeşi var. geride bırakıp askere gelmiş. aslanlar gibi yaptı askerliğini benim doğulu kardeşim. allah izin verirse beraber çıkacağız. bir diğer arkadaşım. çocuğu oldu kalbi delik ve vb hastalıklarla doğdu. amcasının oğlu öldü. son olarakta 3 hafta önce annesi vefat etti. aslanlar gibi askerliğini yapıyor. keza benimde bir kaç sıkıntılarım var geldim aslanlar gibi yaptım vatani borcumu.
Ha yurtdışında firmamda var. istesem parayla yaparmıydım ? yapardım...
o kamuflajı giymek bile bir şereftir, onurdur.
son birşey bedelli yapacaklara,
SİZ GELMEYİN, BİZ SİZİN YERİNİZEDE ANNENİZİ BABANIZI EŞİNİZİ KORURUZ HEM DE SEVE SEVE.
$ 35 İZMİR..!
HAHA Askerde cidden gidip bizi korduğunuzu sanıyorsunuz . Helal olsun koçum asker ! Askere gidip boş boş silahlarla resim çekince vatan kurtulmuyor.
Dediğin durumlarda bir insanın askerlik yapması pek olumlu birşey değil , o asker kafayı yiyip çevresine zarar verme durumunda kim sorumlu olucak ?
Yada askerliği bitince evine gidince kafayı yerse kim sorumlu olucak ?
Adam askere gidersem köpeğime kim bakacak diyor yaa!
Zihniyete bak. Millet hasta eşini dostunu anasını babasını bırakıyorda askere geliyor, elalem köpeğinin derdinde...
Ne dicektim ? Eşi , dostu , anne , baba cansa hayvanlarda candır. Bu ince ayrıntıyı anlamak için hayvan sever olmak lazım.