Harbiden gülüyorum ya.

Ya ben anlatamıyorum yada anlamıyorsunuz.

Baştada dedim Elektrik için panel fiyatlarını kazanca dahil ettim.Ancak siz her yorumda tutturmuşsunuz bir elektrik gidiyorsunuz.Konudaki elektriği izdivaç programlarına versem evlenmeyen kalmaz.

Elektrik olayını artık bahane etmeyi bırakın.

Yorumda demişsinizki

Alıntı
Yazıların çoğunluğu safsata, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş kişilerin beyanları. Haber içeriğnde de zayıf noktalar bulunmaya çalışılıp oralara saldırılmış. Hem haberi yazanlarda hem bazı yorumcularda artniyet sezinledim.
Benim yazdığım yorumları yorum üzerinden tekrarladığınıza göre bu işte bilginiz pek yok.Ancak siz halen bilginiz varmış gibi konuya dalmaya devam ediyorsunuz.

Tutturmuşsunuz bir tellect gidiyorsunuz.
Coingeneration'u hatırlatırım size.İlk başlardada millet çok övüyordu.Deli paralar yatıranlar vardı.Sırf aracını satıp bankadanda kredi çekip coingeneration a yatıranı biliyorum.
Şimdiki sonuç ne ? Hüsran.Peki Dediğimi aracını, bankadan kredi çekmeye ? tabiki hayır.
Tellectede fazla yatırmayın, açık açık sölüyorum patlıcaklar diye.
Oyüzden kendi ağınızı kurun, daha fazla kar edersiniz.

Sağlıcakla Kalın.
Teşekkürler.