Hayırlı olsun.
Hastanen belli olursa ulaşımına yakın semt tavsiyesinde bulunabiliriz.
İstanbul da ev fiyatları tavan yaptı, kira fiyatları da yüksek gözüküyor. Giriş ve bodrum katlar 500-700 tl den başlıyor artık. Tabii semtine, mekanına, tarihine göre değişiyor. Adına sevindim hocam.
çok teşekkür ederim CanSiO
kayınpederime güveniyorum biraz. şirketi iflas etmeden önce 30 40 daireleri vardı. şimdi 3 kaldı. birinin bana düşmesi için elimden geleni yapacam tabi
Çevresi çok geniş. bana avrupa yakası olsun gerisine karışma dedi. bugüne kadar dediği herşeyi yaptı eminim bundan sonra da yapar. yapmasa da gider ev bulurum ama uyguna bulur muyum işte orası sıkıntı.
Merhaba;
Hayırlı olsun, meslektaş. Avrupa yakası kaos ve keşmekeş

Allah kolaylık ve sabır versin.
Minimum ev kirası istanbul genelinde 800 TL'den başlıyor, oturulabilir bir ev. 500 - 600 TL ye kiralayacağın evler malesef ki oturulur veya yaşanır vaziyette değil.
Ben Anadolu yakasındayım. Kartal kaostan biraz uzaktı, şimdi bura da kentsel dönüşüm göçü ile çok feci bir hal aldı.
Avrupa yakasını bilemem fakat, anadolu yakası böyle ise, o tarafı düşünemiyorum bile.
Tek tavsiyem işine yakın bir ev tut. yürüme mesafesi git-gel. 100 - 200 lira için dolmuş, otobüs, araba fark etmez, trafikte sürünme.
Teşekkürler meslektaş : )
Anadolu yakasını 2. tercihime yazmıştım ama ilk tercihim geldi. Anadoluya bir arkadaşım yerleşti.
Dediğin gibi işe yakın olması çok iyi olacak. Hani otobüsle gidebileceksem 30 dakikaya kadar problem değil. ama bulacam inşAllah
Hayırlı olsun, umarım istediğin şekilde, istediğin bütcede evi en kısa zamanda bulursun
teşekkürler mübarek : ) eğer memurluk gibi bir düşüncen varsa Allah sana da en kısa sürede nasip etsin inşAllah. yok ise Allah daha iyisini nasip etsin. Amin