Merhaba, Limitsiz reseller paketimiz ile ihtiyaçlarınız konusunda yardımcı olmak isteriz . Fakat limitsiz olması sunucu işlemcisini sonuna kadar kullanacağınız anlamına gelmez. %25 CPU izni olarak sağlayabiliriz

Özellikle google news kayıtlı sitenizin yazılımı ve ziyaretçi bakımından bilgi verirseniz daha net teklif sunabiliriz. Google news kayıtlı tebilişim scripti altyapısında bir çok haber sitesini bünyemizde barındırmaktayız.

Kampanyalı reseller paketlerimize buradaki satış konumuz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Adımhost İnternet Hizmetleri
www.adimhost.com

login adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Google News kayıtlı bir siteninde içinde bulun 3 sitem için sorun yaratmayacak Limitsiz disk alanı, trafik vs. reseller paketi arıyorum. Siteler sürekli olarak hit artışı yaşamaktadır buna göre tekliflerinizi verirseniz sevinirim. Bir diğer mesele Directx paneli kullanıyorum reseller paketini satın alacağım kurum taşıma işlemini gerçekleştirmelidir.

Sorun yaşadığımda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa iyi olur. Uzun erimli çalışacağım şirket arıyorum, bu yüzden Yıllık tekliflerinizi bekliyorum

İyi çalışmalar