ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o konuda şunu söliyebilirim yakıtı 1.plana alın devir tasarruf devri bu yüzden clio öneriyorum albea larda iyi rent a car dan araç kiraladığım zamanlar onunda yakıtı güzel corsaları bilmiyorum sürmedim hiç. 1.5 hafta önce chevrolet aveo aldım 2007 model çarşamba günü 20 tl gaz attım pazartesiye kadar götürdü gittiğim yerinde haddi hesabı yok. 20-25krş arası yakıyor şehir içi 1.4 motor var. Eski çalıştığım yerdeki abi de var clio hatta 2 gün önce oturduk konuştuk 50 tl gaz ile 250 km yol yaptım dedi. 1 seneden fazladırda biniyor ordan referans olarak clioları iyice araştırmanızı öneririm orjinal bulmanızı tavsiye ediyorum o bahsettiğim kişi 2 ay araba aramıştı bir sürü clio buldu hiç birini beğenmedi sonunda bi tane sağlam denk getirdi aldı sizde bu şekilde acele etmeden alınabilecek en iyisini almanızı tavsiye ediyorum
arkadaşta 94 corsa var. sinop-istanbul arası 5 kişi 700km yolu 140tl benzine gelmiştik. yakıtları aynı yaklaşık olarak. cliolara biraz bakiyim ben hocam. o tanıdığınızdaki clio kaç model kaç motor hocam?