Sigara, alkol kullanmiyorum.kola çok nadir icerim, ama kostur kostur çok merdiven cikinca veya vücudu aşiri yoracak bir şey yapinca, nefeste güçlük, kalbin asiri atip rahatsizlik vermesi vs. Oluyor.bunlar vücuda asidi yuklenmekle ilgili. Tabi alkol,sigara, kola yanina yaklasilmamasi gerekenler şeyler.
Bir den hafif bir karartma ve yoğun bir nefes tıkanıklığı temposuz vücuda bir den yüklenince oluyor.Bir kere bisikletle 2 tur geniş bir yolda rampa çıktım sonrasında 1 dakika system error verdi

Sigara içmem,çok nadiren nargile içerim (6-7 ayda 1-2 kez),az kola içerim,bir tek abur cubur biraz yiyorum,fast food'da hiç yok.Vakit olsa spor yapacağımda vakit yok öğrencilik sağolsun.
Yalnız sırf öğlene kadar 2.5 litre kola demek harbi intihardır.Çekip silahı kafanıza sıksanız daha iyi.Bende 3'ü 1 arada nescafe'yi çok seviyorum ama o da her gün 1 tane içiyorum hatta hafta içleri 2-3 günde bir içiyorum.Kendinize eziyet etmeyin arkadaşlar.Can sıkıntınızı başka şeylerle giderin.Bilgisayar başında çalışmanın ciddi zararları bunlar.Misal bende uzun süre bilgisayar başından kalkmadığımda veya gün içerisinde yeterli hareketi etmediğimde vücudum içten içe gıdıklanmaya başlıyor uyuz oluyorum resmen ya da aşırı yorgunluk,tembellik çöküyor.Arada bir evin garajında falan eşyaları taşırken sevinen biriyim valla
@Sporweb;
+1
Tam bilgim yok.Seviyesinden seviyesine göre değişiyor galiba ama şeker hastaları genellikle;
-Canının istedikleri gibi yiyemiyorlar.
-Pirinç,baklava,pasta gibi şeyler onlar için oldukça zararllı.
-Duyularda ve sinirlerde bir takım bozukluklarada sebep oluyor dediğiniz gibi.Aşırı üşüme,kontrolsüzlük vb.