Merhaba arkadaşlar önümüzdeki haftalarda laptop almak istiyorum almışken iyi donanım özelliklerine sahip bir laptop almak istiyorum fakat birçok seçenek olduğu için kararsız kaldım sizlere danışayım dedim.

Webtasarım üzerine Dreamweaver, Fireworks tarzı programlar kullanıyorum hemde aslında bu sıralarda oyun merakım artmadı da değil hep sıradan internet de gezebileceğim bilgisayarlar kullandım özelliklerine pek önem vermedim fakat almışken de iyi bir şey almak istiyorum

Aslında isteğim masaüstü bilgisayar toplamak fakat validem sağolsun oğlum evde yer kaplıyor diyo bende pek gönüllü olmasam da laptop almaya karar verdim.

Monster laptop bilgisayarlarını son dönemde sıklıkla görmeye başladım ama onlarında kasa görünümü çok klasik aslında görünüşü de pek önemli değil işte psikoloji insan kullanmadan ellemeden internet üzerinde ilk görünüşüyle ilgileniyor.

i7 işlemci özelliğine sahip ekran boyutunu 17 inch istiyorum fakat önerilerinize göre fikrim değişebilir beni uzun yıllar idare edebilecek belirlemiş olduğumu fiyat aralağında laptop modelleri nelerdir teşekkürler.