Google a böyle kafayı yediriyorsunuz sonra çeşitli algoritmalar geliştiriyor :P
şaka bir yana elinize sağlık
title ve url birbirinden farklı olsunu aklımda bulunduracağımn ayrıca girdiğiniz açıklamalarda kelime sayısı birbirine eşitmi acaba ?
tek tek saymadım, gözümle iki satır kadar zırvaladım bıraktım

ama kabaca en fazla bir iki kelime oynar aralarında .
hocam güzel deneme olmuş fakat eksikler mevcut örneğin yıldız ve zafer kelimesi sağlık kelimesiyle ilişki taşımaktadır. çok basit bir ilişki de olsa "zafer yıldız" isimli bir kadın doğum uzmanı olması googleın daha önce sağlıklı zafer ve yıldız kelimelerini ilişkilendirdiğini göstermektedir. sadece sağlığa baktım belki zafer ve yıldız kelimelerinin diğer kategorizasyonla da ilişkisi mevcuttur.
demek istediğim şey kısaca ; seçmiş olduğunuz kelimeler de googleın hangi kategoriye öncelik tanıdğı konusunda büyük önem taşımakta. bu yüzden cxvxza esersew fdgrdf tarzında arandığında sorgu çıkarmayan ve googleın hiç tanımadığı bir öbeği kullanmanız denemelerinizi daha başarılı kılacaktır.
takipteyim, başarılar.
haklısın. lakin şunuda belirtmek isterim. daha önce 6 test daha yaptım, hepsi de farklı yaklaşımlardı. ilginçtir ki, kategorileri sıralama şekli hemen hemen aynı sayılırlardı. ama tespitleriniz yerinde. haklısın, ben zafer yıldız falan var mı diye hiç bakmadım. sadece tam aranmada böyle bir şeyin geçip geçmediğine ve olabildiğince gerçek kelimelerden oluşan bir kelime dizisi oluşturmaya çalıştım. zira sizde farkındasınızdır ki, işlemeye çalıştığımız konu ciddi anlamda çok ağır bir konudur. Ama hep dediğim gibi; sadece yaklaşımlara bakıyoruz, yoksa nokta vuruşlu bir tespit yapmamız neredeyse imkansız.
.