Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lütfen. Konuyu gereksiz tartışma ortamına çevirmezsek sevinirim arkadaşlar.

Evet, hepside indekslendi.
önce 5 numarayı aldı, diğerlerini kopya olarak algılayıp dışarı attı.
1 dakika geçtikten sonra 5 den vazgeçti sildi ve 2 numarayı aldı.!!!
yani sağlıkla eğlence arasında gidip geldi.
tırnaklı olarak yazıp tüm listeyi göster dediğimizde ise şu şekilde sıraladı.

yani kendine göre öncelik sıralarını şu hale getirdi ("an" itibariyledir. daha sonra değişebilir. -ki öyle oluyor genelde)

2 sağlık
5 eğlence
1 spor
3 oyun
6 ekonomi
9 eğitim
7 bilim
8 eğitim
4 sinema
0 devlet

Başlıklar birbirlerine benzedikleri için biri hariç diğerlerini listeye koymaması gayet mantıklı bir sonuç. Ancak yine de sayfa içerikleri farklı olduğu için tamamını yayınlaması yerinde olurdu gibi düşünüyorum. Ama pekte fazla takılmıyorum.
Herkes kendine göre bir sonuç çıkarabilir.

Bu testimizdeki amaç kategorilere nasıl bir öncelik verdiğini biraz olsun anlamaya çalışmaktı. Görülen o ki, bot için en önemli konu "sağlık".
diğer yandan liste dışı bırakmış olsa da, yukarıdaki sıralamadan bir çok sonuç çıkartılabilir.

ilerleyen zamanlarda tekrar geri dönüp bakarız. bakalım neler olmuş.

sevgiler, teşekkürler.
.

hocam güzel deneme olmuş fakat eksikler mevcut örneğin yıldız ve zafer kelimesi sağlık kelimesiyle ilişki taşımaktadır. çok basit bir ilişki de olsa "zafer yıldız" isimli bir kadın doğum uzmanı olması googleın daha önce sağlıklı zafer ve yıldız kelimelerini ilişkilendirdiğini göstermektedir. sadece sağlığa baktım belki zafer ve yıldız kelimelerinin diğer kategorizasyonla da ilişkisi mevcuttur.

demek istediğim şey kısaca ; seçmiş olduğunuz kelimeler de googleın hangi kategoriye öncelik tanıdğı konusunda büyük önem taşımakta. bu yüzden cxvxza esersew fdgrdf tarzında arandığında sorgu çıkarmayan ve googleın hiç tanımadığı bir öbeği kullanmanız denemelerinizi daha başarılı kılacaktır.

takipteyim, başarılar.