Evet, durumu biraz inceledim ve şu gözlem sonuçlarını söylemek pekte yanlış olmaz diye düşünüyorum.

1- Yazılan makalelerde;"Title" bölümleri kesinlikle birbirinden farklı olmalı. Aksi halde gugl kendi oluşturmaya gidiyor. Örnek çıktıyı incelerseniz Title" bölümleri aynı olduğu halde, sondaki numaraları "url" den çekmiş. Yani tamamen yeni bir başlık üretiyor!!!
2- "Sağlık" ve ardından "eğlence" sektörüne öncelik vermesi, bu konularda "aç" olduğunu yeni yeniliklere öncelik vermeye çalıştığı sonucunu çıkarabiliriz. Yani bu konularda farklı yayımlar çıkarmak, göreceli olarak daha kolay ve hızlı indeks almanızı sağlayabilir. ("Kelimesi kelimesine" şeklinde arattığımızda 2 ile 5 sürekli yer değiştiriyor, bot kafayı yedi )
3- "Sinema" ve "devlet" kategorilerini en alta atmış olmasını, "doymuşluk" olarak değerlendirebiliriz. Yani bu kategorilerde içerik eklemek, göreceli olarak daha geç indeks almanızda sebep olabilir.
4- url bölümünde numara kullanılmasının, "spam" olarak algılanmasına yol açabileceği ihtimalini gözardı etmemek lazım gibi duruyor.
5- Bu test öğlen saat 2-3 civarları yapılmıştır. Dolayısıyla akşam, gece civarlarında, liste dışı bıraktıklarından birini ön plana çıkartıp, diğerlerini yine liste dışı bırakabilir. Gün içinde değişkenlik göstermesi, beklenen bir sonuçtur. Bakın bu önemli bir konu. Motorlar giderek çok çok akıllı hale geliyor. Akşam olduğunda, sıralamalarına bir kere daha bakmak, ciddi fikir verebilir.

sevgiler.

alpayplt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğine sağlık Bilo Hocam lakin Google hangi kategoriye öncelik verirse versin bizim ülkemizin öncelikleri ortada malesef
1-Dizi - Fiml
2-Spor - iddaa -maç izle
3-Oyun - Sohbet (Okey Batak)
4-Yetişkin içerik
Burada asıl önemli olanın, bizim verdiğimiz önceliğin değilde, gugılın verdiği öncelik ve ona uymaya çalışmanın daha önemli olduğu düşüncesindeyim. Zira ben her zaman "nereden para kazanırım" değil, "nereden para kazanmama yardımcı olur" diye bakarım.

Arkadaşlar, aklınıza gelen her türlü teste açığım. Özelden veya direk buradan yazabilirsiniz. Bir hırbo çıkmazsa sitemiz banlanana kadar yolu var
.