Hocam kusura bakma ama doğru uygulama. Bilmiyordum olamaz ki?
Burada 100 kişinin 99'u e-devletten vs. hakkımda dava var mı bir durum var mı diye hergün kontrol eder korkudan.
Sizin böyle yasağınız var ama detayı bilmiyorsunuz.
Belli ki stadda bir olaya karıştınız ve durum ciddi sayılır.
Yine de bilenler yazsın da, belki inidirimli ödeme vs. vardır. Sanmıyorum ama.
Saol yorumun için: )
o parayı ödememe gibi bir seçeneğin yok idari para cezasına itiraz davasıda açılamıyor.
4-5 yıl öncede benim başıma gelmişti 3 kez itiraz ettim, sonuç tıpış tıpış ödedim
Teşekkürler bilgi için hocam
Muhtemelen ön ödeme talimatıdır, ödemezseniz hakkınızda kamu davası açılır. Bu muhakkak ceza alacağınız anlamına gelmez. Genelde beraat kararı çıkıyor.Size gelen evrakı bana ulaştırırsanız yardımcı olurum size.
Özel mesaj gönderdim hocam saolasın
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:06:28 -->-> Daha önceki mesaj 15:05:00 --
bir 6222 cezalası olarak bende maç kaçırdım ama 500 ü odemedim ne oldu onu da bilmiyorum. Bir ara karşıma çıkacaktır eminim. Her hafta maçı bir hafta önceden takip ederim saat kaçta hangi gün Vs Vs iç dış fark etmez avrupa daki maça belki sizi hazırlık maçında dahi imzaya cagirirlar sakin stadda yakalanmayın. Hiç bir maça giremezsiniz à spor B spor ayrımı yok.
Voleybol basketbol gibi branşlarda da yer almazsanız. Sporla ilişkisi bulunan her alan yasak artık Size. Dikkatli olunmaç günü stad çevresinde geziyorsunuz diye işlem bile yapılabilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:09:59 -->-> Daha önceki mesaj 18:03:34 --
Ek olarak antrenmana girmeniz dahi yasak.
Yakında tv den de izleyemezsiniz diye kural çıkacak. Bekliyorum onu da :@
Saçma bir uygulama zaten.. hadi 1 imza atiyoruz maç başlarken 2ci yarı başlarkende gidip atiyoruz : ) komik bi durum.. TV yasağı da çıksın evet: ))