Şöyle bir şey yapalım, herkes adına korkunç faydalı bir deney olacaktır.

Burada hiç yazmadan 3 kelimelik saçma bir keyword belirleyelim. (Botlar, cümlenin ne olduğunu ASLA anlamamalı. Anlamak için description'a başvurmalı. Bu yüzden key içinde herhangi bir kategoriye girebilecek bir kelime kullanılmamalı)
Sonra aynı keyword için, 10 farklı kategoride birer tane meta açıklaması yazalım.

Yani başlık hep aynı ama meta descriptionlar farklı olacak.

Örneğin
"Bilique Yakında Yutacak" (tamamen sallama bir key)
Sonra bu 3 kelimeden oluşan keywordümüz için 10 farklı kategoride açıklama yazalım.
Birinde oyunmuş gibi, birinde filmmiş gibi, birinde sağlıkla ilgili bir şeymiş gibi vs.)

En son hepsini aynı anda girip indekleyim ve hangilerinin, diğerlerinden üstte olduğunu görelim.

.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:25:03 -->-> Daha önceki mesaj 12:00:23 --

Gittim geldim sizden iş çıkmamış. Paylaşım şevkime dip yaptırıyor bu forum resmen

10 kategori belirledim. Şunlar olsun.
Spor, sağlık, oyun, sinema, eğlence yeri, ekonomi, bilim, alışveriş, eğitim, devlet

Şimdide objektif bir 3-4 kelime grubu belirlemeye çalışacağım. Soru cümlesi olmasını tercih ediyorum. ve biraz kurnazlık yapıp şu kaynaktan faydalanmakta fayda görüyorum.
.