Alıntı
siz bu rakamları tahminimce araştırmadan yazdınız.
Alıntı
2400 W Elektrik için ( V Demiyorum W Diyorum bu kısma dikkat ) Sizin ihtiyacınız olucak maxinum para 1.5 Milyardır.Buda Şuanki kurda 661 $ a eşit bir rakamdır.Biz buna düz 600 $ diyelim.Şimdi 600 $ a 2400 W Üretebilecek bir tesis kuruldu ( tesis dediğime bakmayın 2-3 panel 2-3 akü iş tamamdır )
Sadece açık güneşli havalarda üretim yapacaksan olur. Bulutlu havalarda sistem %30-40 ile çalıştığında ne olacak. 2-3 akü ile akşam üstünden güneş doğana kadar 1100 W'lık makineleri nasıl ayakta tutacak?

Alıntı
Şimdi bizde cointellect gibi direk bitcoinden değilde, sha tabanlı altcoinlerden işlem yapıcağız.Yani kazım işlerini altcoinlerden yapıyoruz
Cointellect Bitcoin değil, altcoinlerden biri olan dogecoin kazmaktadır. Hatta dogecoin verimsizleştiğinde diğer Scrypt tabanlı dillerden birine geçecektir.

Alıntı
Ayriyetten Son Bir Yorumum olsun elektrik hiçbiyerde bedava değildir
Daha Cointellect'ten bile haberi yokkenBu bilgi bir enerji şirketinin satış temsilcisi arkadaş tarafından daha Cointellect'ten bile haberi yokken Talinn dediğimde ağzından çıkan ilk bilgiydi. Bunu söyleyen adam bütün gün uluslarası enerji piyasalarında fink atıyor.

Demek ki belli kısaslar altında belli kesimlere ayrıcalıklar tanınabiliyor. Mesela benim Teknopark'ta şirketim var, vergilerden şikayet edilen Türkiye'de KDV'siz, gelir vergisiz iş yapabiliyorum. Engelli vatandaşlar KDV'siz ÖTV'siz otomobil ithal edebiliyor vs .vs.