Xhenahobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arasında bir fark yok, üstelik apple 9 ay taksit seçeneği de sunuyor! Burda toplu satış falan yaptığımı zannediyorsunuz sanırım? Ben niyetimi açık bir şekilde oraya yazdım. Gereksiz yorumlar yapıp baltalamazsanız sevinirim. Herhangi bir dolandırma ya da + para kazanma niyetim yoktur. Herşey apaçık ortada değil mi zaten? Herkeste bunun farkında? O zaman bu yorumu boşuna yapmanıza gerek yok. Siz kendi işinizle ilgilenin, ben de isteyen birisi varsa yardımcı olmaya çalışırım.
valla ben sadece neden sattığınızı vs anlamaya çalıştım yalnış mı anladım nedir olayın özeti diye sordum ama siz celallenmişiniz. kredi skorunuz gibi insanlara karşı krediniz yok niye hemen kızıyorsun. kötü birşey demedim. )

+

almak isteyen arkadaşlar, faturanın sizin üzerine olup olmaması önemli değil. gene gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. nufus cuzdanı fotokobisi üzerine imei yazarak satış olarak gösterip imza atarsanız sorun ortadan kalkmış olur. böylelikle telefon kaybolursa vs, şikayetçi olabilirsiniz. Özellikle 2. el satılan telefonlarda aklınızda olsun çalıntı ürüne karşı aklı başında insanlar böyle satın alıyor telefonu. Hayırlı satışlar dostum.