Nedir bu türkiye takıntısı! Hangi liseliden hizmet aldınız?
Ben sen değilim liselilerle iş yapacak.
Doğru,
@iyi genelleme yapmayalım lütfen. Eğer Türkseniz Türklerede destek olmalısınız. birkaç firmada birkaç sorun yaşadığınız zaman genelleme yaparak tüm TÜRK firma sahiplerini ve Firmalarını zan altında bırakmanız yakışıksız bir hareket.
Şu anda türk firması ile de çalışıyorum zaten. Genelleme yapan ben değilim. Aksine ben türk firmalarıyla çalışmak istiyorum. 7 tane sunucum var hetznerde ama aynı özelliklerde sunuculara ve trafiğe türkiyede 15 kat fiyat ödemem gerekiyor.
Birgün bir bakmışsın panelindeki tüm sunucuları kapatmışlar
Onlar sizi sevdiğinden öyle birşey yapmıyor, hetznerin otomasyonu zayıftır, kafasına göre süresi geçen sunucuyu bazen kapatır bazen aylarca kapatmaz, bazen ödeme yaptığın sunucunun ödemesi işlenmez yine kapanır.
Heztner belli aralıklarla hesapların 3-6 aylık durumlarına bakar hoşuna gitmeyen durum olursa hesap içindeki tüm sunucuları kapatır, ödeme yapsanız bile ödemeleri kasıtlı olarak geç işleyebilirler, haliyle sunucunuzda geç açılır bir nevi ceza vermiş olurlar.
O yüzden çok güvenmeyin hetznere. Zaten geçmiş yıllarda hetznerinde toplu kapatma yaptığı birçok kişi oldu hemde ödemesi yapılmış sunuculardı bunlar.
Ben almanlara hiç güvenmem zaten ama arkadaş 1 gün sonra kapatırlar gibi birşey demiş ona cevap olarak yazdım.