Birgün bir bakmışsın panelindeki tüm sunucuları kapatmışlar
Onlar sizi sevdiğinden öyle birşey yapmıyor, hetznerin otomasyonu zayıftır, kafasına göre süresi geçen sunucuyu bazen kapatır bazen aylarca kapatmaz, bazen ödeme yaptığın sunucunun ödemesi işlenmez yine kapanır.
Heztner belli aralıklarla hesapların 3-6 aylık durumlarına bakar hoşuna gitmeyen durum olursa hesap içindeki tüm sunucuları kapatır, ödeme yapsanız bile ödemeleri kasıtlı olarak geç işleyebilirler, haliyle sunucunuzda geç açılır bir nevi ceza vermiş olurlar.
O yüzden çok güvenmeyin hetznere. Zaten geçmiş yıllarda hetznerinde toplu kapatma yaptığı birçok kişi oldu hemde ödemesi yapılmış sunuculardı bunlar.
ne yazık ki bu dediğinize katılmıyorum.
hetzner ile 4 yıldır çalışıyoruz. 1 gün olsun ödemeden veya abuse konularında sorun yaşamadık.
200 sunucu sayısına eriştiğimizde de ayrıcalık tanımadılar, 3-4 makine var iken de.
Almandır, makine mantığıyla düşünürler ama asla dediklerinize dair birşey duymadım, rastlamadım.
hassas oldukları tek konu var, abuse uyarısı geldiğinde yanıt vermeniz. bazen onlar için abusive, sizin için önemsiz uyarılar da geliyordu (biri kendi çektiği fotoğrafın siteden kaldırılmasını istiyor vs.)
bu durumda, isterseniz "bizim firmamızın adresi şudur. şikayetçi tarafın konuyu mahkemeye taşımasını istiyoruz. sunucumuza dokunmayın" diyebilirsiniz. bu durumda içeriğe karışmazlar.
aynı anda 4 sunucu birden bloke edildiği durum da vardı ama bu asla tüm hesaba yansımadı.