Konunun bir yere saptığı yok. Verilen email adresine mail atın, olayı kapatın. Asıl siz bu şekilde ısrar ederseniz konu başka yere kayacak gibi duruyor. Çözüm arayışına girin, yaptık olmadı demeyin. Verilen email adresi OVH'ye ait sonuçta. Atın geçin maili, siz yine cevap alamayın ama mail atın....

Edit: Yorumcu zaten mail atmış düzelttim ben de ekleme yapayım yukarı da yazdığım geçerliliğini kaybetmiştir

Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsteyene kendi makinesinin renew linkini veriyorum zaten mustafa beye de verdim hizmetler ödemeden dolayı suspend edilmediğinden dolayı ödeme yapılarak da malesef açılmayacak ki zaten ödeme yaparklen resimde koyduğum üzere bu hizmet yenilenemez yazıyor.

Ordaki OVHın kendi sitesindeki bu yazıyı dikkate almayıp hala ve hala ısrarla ödeme diye ısrar edenler çok ilgincime gidiyor konu başka yere saptırmaya çalışıyor imajını doğruluyor.

@bildev

Sizin sorunuzun yanıtı da arkadaşın paylaştığı mailde açıkca belirtilmiş. Özetle sunucu ödeme yapılmadığı için kapatılmıştır, ancak ödeme yapılırsa açılır demekte bu mailde... Ortada flu bir durum yok yani.

Alıntı
Date: Wed, 24 Sep 2014 11:57:47 +0200
From: legal@ovh.net
To: secret.vb@hotmail.com
Subject: Re: Dedicated Server; 37.187.149.174 Closed Information? [English]

Hello,

We acknowledge receipt of your e-mail dated 2014-09-24 concerning a dedicated server.

We inform you that this server has been suspended due to non-payment, in accordance with our Terms and Conditions.

We may reopen it only if we get paid for the service.

We invite you to directly contact your provider in order to settle this situation.

Regards,

SAS OVH
Legal Department

bildev adlı üyeden alıntı:
Bu Bölüm biraz flu görünüyor.
Alıntı:
Ödeme yapıldıgında firmanın tüm sunucuları aktif edilecektir.
Size ödeme yapıldığında sunucular açılacak mı dendi yoksa ödeme yapıldığında yedekleri alabilmeniz için sunucular açılacak mı dendi.

Eğer sözleşme ihlali nedeniyle sunucular kapatıldıysa sürekli olarak sunucuların açılması durumu zor görünüyor. Aksi taktirde aracı firma ödemeyi yapar hiçbirşey olmamış gibi devam ederdi.

Göndereceğinizi belirttiğiniz epostada Netsunucu neti Aracı firma olarak belirtirseniz(Teyit ederseniz) bu sözleşme karşısında sizi(yedeklerinizi) zor durumda bırakabilir.