Makaleciler için harika bir kampanya başlattım... KAÇIRMAYIN Sitemizdeki MAKALE SATIŞI bölümünde MAKALE KONUSUNU AÇAN üyeye. İlanının 15 GÜN yukarıda kalması için bir kampanya başlattım. Üye olup makale satış kısmına 1 konu açın ve 15 gün üst sırada yer alsın.. Sitemiz Aşağıdadır.
Üye Nick ÖM ATIN LÜTFEN.
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı işler diliyorum.
*Bazı arkadaşlar soruyor. vBulletin lisansı alınmıştır. Dosyalar güncellenecek teşekkürler.
Yeni bir proje ve kalıcı olacak bir ticaret forumuna imza atmış bulunmaktayım. Projemdeki forum'da Webmaster ve genel ticaret olacaktır.
Forum Sadece ticaret üzerine kurulmuştur ve zamanla emin olun iyi yerlere gelecektir inşallah.
Sizleride forumumuza bekliyoruz.
Forumumuza adaleti sağlayabilecek, saygı ve sevgi çerçevesinde
MODERATÖR ataması yapılacaktır.
Forum şuanda üyeliğe açıktır, yakın zaman çerçevesinde üyeliklere kısıtlılık getirilecektir. Bu yüzden şimdiden üye olursanız zamanı geldiğinde
davetiye kod'u aramayın derim.
Forum'a şuanda
4 Moderatör Alımı yapılacaktır ve Moderatör arkadaşlar Site güvenliği, üyelik problemleri, haksız ticaret vb. gibi konular ile ilgilenecek ve sitemizin gelişimi için bize destek çıkması gerekmektedir.
Bunları sadece ve sadece kendi isteğiyle karşılıksız yapmasını rica ediyorum.
Forumumuza katkıda veya sponsor olmak isteyen kişi yada kişiler olacaktır, kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum.
Sitemize üye olduktan hemen sonra ticaret konuları açabilir, satış veya alımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İlk Üye olan 15 Üyemize Kalıcı Silver Üyelik verme sözü veriyorum. İlk 5 100 Mesaj gönderen üyemize Kalıcı GOLD üyelik verme sözü veriyorum.
Sitemize üye olup sizlerde bize destek çıkarsanız çok memnun olurum.
Ayrıca Moderatör alımları için : Özel Mesaj gönderebilirsiniz. Ticaret Forumumuz: ticaretX - Tıklayın
Şimdiden Sitemize üye olan ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
İlk Üye olan 15 Kişi lütfen konu altından Nick göndersinler. Gönderilen nickler ilk 15 içerisinde ise KALICI SİLVER üyelikleri verilecektir.
Aynı şey GOLD üyeliktede geçerlidir, mesaj sayısına göre ilk 5 kişiye kalıcı gold verilecek.
Siteye %35 oranında ortak olmak isteyenler iletişim'ede geçebilirler.
Şimdiden tüm dostlarıma, r10 sever arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve saygımı sunuyorum..