Olay sizin inanıp inanmamanız ya da Yorumcu'yu yalancılıkla suçlamak değil. Madem OVH'den böyle bir mail ulaşmış, bir çok kişi de mağdur durumda, işi çözüme ulaştırmak için her yol denenmelidir. Görüldüğü üzere mailleşen arkadaş da yalancı değil. E, ortada firma bizimle temasa geçsin diyen bir OVH var. Önceden Yorumcu'nun mail atıp atmaması önemli değil, sırf bu mail üzerinden bile Yorumcu'nun tekrar mail atması, varsa konuya bir açıklık ve hatta beraberinde belki olabilecek bir çözüm getirmesidir. Bu şekilde de her iki tarafta da konu açıklığa kavuşmuş olacak. Böyle bir çözüm yolu ucundan bile gözüküyorsa, "ben zaten mail attım" diyerek kestirip atmak yerine, bir daha mail atmak daha iyi bir çözümdür. En azından Yorumcu da elinden geleni yapmış olduğunu insanlara göstermiş olacak.
Ben ödeme ile ilgili bir sorundan dolayı sunucuların kapandığına hiç inanmıyorum. Yurtdışında esnaf zihniyeti yoktur. Ödeme gecikirse şak diye kaparlar. Bunu herkes bilir. Hele fransızlarda veresiye muhabbeti hiç yoktur. En az alman ve ingilizler kadar gaddardırlar bu konuda.
Bana da toplu bir temizlik yapılmış hissi verdi.
Serkan müşterilerini mağdur etmeyecek diye durduk yere zararına sunucu alımları yaparak kimseyi mağdur etmemeye çalıştı ki birkaç kez konuştuk konuyu.
Etkilenen herkese çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda en azından yedeklerinize erişebilirsiniz.