FiberDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Heralde Yorumcu Sabah bir kalktı heycan olsun diye ödeme yapmadı sunucular OVH'den kapandı.
Sonra bastı parayı başka veri merkezinden gece gündüz saatlerce uğraşıp müşterilerin hizmetlerini teslim etmeye başladı.

İlk kapandıgı gün spam , ikinci gün ovh rezilliği , üçüncü gün ödeme hadi bakalım yarın neyi cıkartırlar

Birde anlamadığım bu OVH'de veresiye mı var?
Yada tüm sunucular kapanan gündemi faturalandırılmıştı.

Nedir bu gavur sevdası.
Hocam ben zaten bu ödeme muhabbetini kim nereden çıkarttı onu anlamadım. Burada hemen hemen herkes bilirki ucundan köşesinden yurt dısından hizmet alırken paran peşindir, ödeme yapmazsan o sunucun kapanır.

Bana kalkıp burada 1 allahın kulu diyemezki dün 1 yada 15 sunucu para ödemeden aldım 1 ay sonra ödücem, yada ovha 2,5 aydır ödeme yapmıyorum Allah razı olsun kapatmadı diyebilen birisi varmıdır.

Kapatılan illegal yada gecikmeden dolayı sunucuların hepsinde gelen mailde renew linki çıkar ve hesabın kendisinde suspend expreid yazar. Konuya eklediğim resimlere bakarsanız daha kullanımına 1 ay kalan yani yeni yenilediğim sunucu kapandığında da aynısı yazmaktadır.

Biz manyaaz zaten o kadar sunucuyu kapattırıp soınra yedek açtırmaya çalışıyoruz.

@Elazığlı168 musait olursa kendisine de PM attım hem telefondan hem teamdan gelsin konuyu anlatayım. Şu saçma sapan ödeme muhabbetini ortadan kaldıralım. Çünkü olayı saptırmaya başladılar ki buna müsade etmem.