Merhaba
Siz bu verdiginiz cevabın yeterli oldugunumu düsünüyorsunuz. OVH firmasının
legal@ovh.net adresine mail atmanızı ve iletisime geçmenizi iletiyorum. Firmanın istedigi budur. Sizin iletisime geçmenizi bekliyorlar cünkü aracı firma sizsiniz. Bana ahmete şunu demis mehmete şunu demis açıklamasıyla gelmeyin. Yada elde tutulur hicbir kanıt sunmaksızın Netsunucu.net haklı dememi beklemeyin.
legal@ovh.net adresine mail atarsınız. Sonra onların size verecegi cevabı buraya yazarsınız. Kanıtlarınızı eklersiniz. Herkesede olay budur diye açıklamanızı yaparsınız.
Firma sizden gönderdigim adresten bizzat email yoluyla acıklama bekliyor. Ticket atmanızı beklemiyor. Sunucuların ödemelerinin yapılmadıgını yapıldıgında aktif edilecegini bana
legal@ovh.net adresinden iletiyorlar. R10 üzerinden olaylar farklı tarafa çekilmiyor. Siz kimsinizki farklı tarafa çeksinki firmalar yada kisiler. Haklı olan kimin üzerine yüklenilmiski? Ben sizin diger müsterileriniz gibi degilim. Senin onun baskasının lafıyla hareket etmem. Netsunucu.net elinden geleni yaptı lafını baskaları gibi söylemem. Cünkü görmedigim kanıtını sunmayan firmaya inanmam.
legal@ovh.net burası yani en yetkili departman bana ödeme yapılmadıgı icin kapandıgını yapıldıgında acılacagını iletiyorsa, bizzat sizin iletisime geçmenizi söylüyorsa, burayla iletisime geçmenizi beklerim. Sizin bu adrese atacagınız cevabı, sonrasında
legal@ovh.net adresinden size gelecek emailin cevabini ve kanıtlarınızı görmek isterim. Ve olay kapanır.
OVH ile mesajlastıgımız tüm email kanıtları asagida mevcuttur. Ilgili departman mesajlarında ödemelerin yapılmadıgını bu sebeple kapandıgını. Yapıldıgında acılacagını iletmektedir. Ben kanıtlarımı ekliyorum. Firmanın bana verdigi mesaj kanıtlarını ekliyorum. Hadi sizde
legal@ovh.net adresine benim borcum yok. Ne alaka diye mail atin. Bana özel mesajdan cevap verdiginiz gibi. Sonrasında
legal@ovh.net adreside size cevap yazsın. Sonra ben tekrar
legal@ovh.net adresiyle iletisime gecip gerçekten durumun ne oldugunu tekrar sorayım. Ödeme konusumu degilmiymis OVH legal departmanıda ögrensin bizde.
OVH ILE TARAFIMCA YAPILAN GÖRÜSMEDEKI YAZISMALAR.
TIKLAYIN.