OVH'a gönderilen her maile yada açılan her telefon konuşmasına farklı cevaplar alıp bu cevaplarla bize gelen 5-6 kişi oldu.
Mustafa bey bize telefonla geri dönüp borcunuz varmış dediğin de OVH firmasına nasıl borç olurmuş ? sorusunu sorduğumda cevabı kendisi de veremedi. Bırakın borç almayı ödediğimiz yıllık lisanslar, ödemesi yıllık yapılan bir kaç serverlar daha bir kaç gün önce ödediğimiz yüklü miktardaki yenilemler bile halk tabiriyle piç olmuştur.
Mustafa beye borcu var, ahmet beye bu ip yok, ali beye aillegalden kapama var cevapları verip insanları enayi yerine koyup bir birine düşürmek sanırım olayın en güzel kısmıdır ki OVH bunu başarmayada başlamış. Twitter mesajlajmalarda müşterimin müşterisine usulsuz kullanım ve spamdan kapanan cevabı bile verilmiş.
Konuya çok dahil olamıyorum sanırım bir 24 saat daha da olmayacağım ovh'ın yediği b.okıu temizleyip millete hizmetlerini teslim etmeye çalışıyorum.
Olayı farklı yere çekip konuyu beni başka şekilde olayın içerisine sokulmaya çalışıldığını seziyorum bu çok hoş bir durum değil ve sırf yemek yemeye bile zamanım olmadığından konuya çok dahil olamıyorum ama bizim müşterilerimizden kapananlar bizimle iletişime geçtiğinde zaten çok detaylıca detay anlatılıp sırf kapanın biz olmadığını, kapanan bir çok kişi daha olduğunu, hala ve hala hesaplarınız incelemede kapanabilir maili alan bayiler olduğunu bu konuda da paylaştılar okdunuz.
Ekranımdaki sunucu iplerinin ve ek iplerinin çoğu artık ping almakta ve başklarına zaten satılmış. Kapamanın ertesi gün gelen bir ticketta ip adresime girince bir rus sitsinin açılıyor nedemek bu denmesi bile hesapların kapatılır kapatılmaz satışa sunulduğunun resmi ispatıır.
Yaklaşık 3. gun yazdığım üzere bize hesaplarınız kapatıldı ve hiç bir şekilde açılmayacak, yasal hakkınızı arayabilir ve işllem yapabilirsiniz gibi birde dalga gecen bir ticket sonrasında burada zaten hesapların açılmayacağını yazdık.
Bu cevap haricindede hala açıkta bekleyen ticketların ve maillerin bir dönüşü olmamıştır.
Kendi adıma konuşacak olursam beni ve hizmetlerimi farklı mecralara ve konulara sürüklemeyin yazışan arkadaşlara cevap veren arkadaşlara konunun muhatabı biziz bize yanıt verilsin onlara öyle söyleyin dediğimide hatırlıyorum ve onlara verilen cevapların hiç birisi bize verilmemiştir.