iyi hoş demişiniz lakin atladıgınız şeyler var. Evet yardım etmek müslümanlık görevimiz lakin, bu kadar sıkıntı yaşayıp geldikden sonra burdaki insanları huzursuz etmek de ne demektir? İşte çalışıp 3-5 kuruş kazanan insanlarız bazımız fazla ama genelimiz anca kendimizi geçindirmeye yetmiyor bile. Ve bana göre şu vardır insan önce kendi evinin önünü süpürcek sonra başkasına yardım edicek. Bu ülkede bir baba ambulans gelmedigi için çocugunu kaybediyor, 5 para etmez bir çuval içinde çocugunun cesedini taşıyor. Açlıktan derme çatma evde soğuktan ölüyor. Bir şehit babası oğlunun cenazesinde yırtık ayakkabısını saklıyor, bir şehit çocugunun ayagındaki çorabın parmagı yok. Bu vatan için şehit gazi olmuş vatandaşlarımız zor şartlar altında yaşayıp ayda 400tl veya 600 yada 1000 tl gibi rakamlarla aile geçindirmeye çalışırken suriyeden gelene 800tl vermek de ne demek?
Önce can sonra canandır. Bir insanın kendisine faydası yoksa başkasına faydası olmaz lakin biz can'dan çok canancı olmuşuz.
Ha unutmadan burda binlerce genç psikolojisi bozulma pahasına hayatını kurtarma çabasıyla gece gündüz sınavlara çalışıp güzel bir okulda okuma peşindeyken suriyeden gelen istedigi üniversitede geri dönüşümsüz burs ile okuyacak! Ne ala memleket.Gelsin ya herkes gelsin yakında bizi kovup kendileri yerleşecekler. oh mis !