Merhabalar bu kaçıncı editör arayış konum oldu bilmiyorum fakat "ADAM" gibi işine ve ekmeğine saygı duyan birini hala bulmuş değilim.

Google News tecrübesi bulunan daha önce çalışmış editör gerekli. En önemlisi ekmeğine saygı duyan arkadaş ile çalışmak istiyorum. Okuyan,Çalışan veya bu işi ek gelir olarak yapan kişiler uzak dursun sıktılar artık.

Ajansdan gelen haberlerin başlık ve açıklama kısımları özgünleştirilip 3-5 etiket girilecek hepsi bu kadar sagdan veya soldan haber arama derdi yok,resim bulma derdi yok sadece vereceğim editör panelinden gelecek haberlerin belirtiğim yerleri özgünleştirip ilğili katagoriyi seçip haberi yayına sokmak.

Tebilişim yazılımı kullanmaktayım çok basit paneli bulunmakta bilenler bilir bilmeyenler çok çabuk kavrar.

günde 50-60 arası haber düşmekte sabah 08 gibi gelmeye başlar ve gece 23 gibi biter saat aralalığı uzun istenirse 2 kişi ilede çalışabilirim isterseniz tekde yapabilirsiniz. Haberler anlık olarak girilecektir 1 saat yada 2 saat sonra girilen haberlerin hiçbir hükmü zaten yoktur.

Dediğim gibi sadece editörlük işinden geçimini sağlayan arkadaşlar iletişim kursun. Herne olursa olsun kesinlikle ödeme aylık olarak yapılacak haftalık yada 15 günlük değil. Ay dolmadan ödeme yapılmayacak. Açıkçası bunaldım artık önden para verip sonra millletin peşinden koşturup şikayet konusu açmaktan.

Fiyat tekliflerinizi bekliyorum.