project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullanıcı olarak bu tarz reklam uygulayan tüm sitelerden çıkmam 1 sn bile sürmüyor;sizde bilirsiniz ki sitede durma oranlarını google takip ediyor ve bu belli bir rakamdan sonra spama düşürüyor bana göre zamanında test ettim.herkesin dükkana girip çıktığını düşünün kimse alışveriş yapmıyor haliyle dükkan maliye tarafından kapanıyor "kapatıyoruz" diye yazan dükkanlar yerine "spam" yazıyoruz sitelere
Benzetmenizi beğendim Yalnız tek kapı olarak bakmayın mobil reklama. Bir de dükkanın başka kapılarından girenler için bakın olaya. Her dükkana her giren dükkandan birşeyler alacak diye bir kaide yok. Dükkana girenin %20-30'u civarı geri çıksa dükkanın zararı ne olabilir ki? Düşünce güzel, kurulan mantık kötü. Dükkana her giren çıkmıyor, yanlış kapıdan giren geri çıkıyor. Ama bu aynı zamanda dükkan sahibine de kazandırıyor.

Her neyse işin özetini söylüyorum hemen;

Mobil firmalarda redirect reklam kullanmayın. Sitenize birisi girer girmez başka bir domaine yönlenmesin 3G üzerinden. Mümkünse pop reklam kullanın 3G için komple site için değil. Mobilden girenler her hangi bir yere tıkladığında reklama yönlensinler.
Mobil reklam şirketinizden rica edin; 3G hitinizi alsın sadece wifi hitinizi almasın. Eğer wifi hitinizi almaya devam ediyorsa size bir sürü reklam firması var, onlar kaybeder.
Redirect reklam kullanacaksanız 4-5 saniye bekletip öyle redirect yaptırın 0ms yapmayın onun süresini. Yine firmanızla konuşup ayarlatabilirsiniz..

Sağlıcakla.