Selam,

Premium WP tasarımını düzenleyerek hazırladığımız, orjinaline uzaktan yakından benzemeyen, üyelik sistemine sahip oyun ve teknoloji haberi altyapılı portalımı satıyorum.

Sistemden bahsedeyim;
  1. Oyunları arşivleyebilir, oyun videolarını, resimlerini, o oyun hakkındaki haberleri, sistem gereksinimi gibi oyun detaylarını tek sayfada kullanıcılara sunabilirsiniz.
  2. Kullanıcılar oyunları takip edebilir, haberlerini tek sayfada görebilir.
  3. Kullanıcılar birbirleri arasında mesajlaşabilir, AJAX sistemiyle kodlandı.
  4. Wordpress ile hazırlandı.
  5. WPMU tekniği kullanıldı.
  6. WPMU ile ek olarak Video ve oyunlar hakkında bilgi girişi yapabileceğiniz sayfalar var.
  7. Videoları yazı içine otomatik entegre edebilirsiniz.
  8. Twitter card ve FB Tag'larına full otomatik.
  9. Oyunun haberinin yanına, oyunun künyesini ve o oyun hakkında detaylarını, o oyun hakkında videoları göstermekte. Bu sayede hem kullanıcı hem arama motoru dostu.

Site içeriğinden bahsedeyim;
  1. 620+ özgün ve kaliteli, genellikle görsel + videolu makale.
  2. 500+ aktif üye
  3. 6.000 Adet gerçek kullanıcılar tarafından (sadece siteye kayıtlı) yazılmış yorum
  4. 70+ sayfa (oyun künyeleri vs)
  5. Puanlama sistemi
  6. 1000'den fazla görsel materyal
  7. Chrome oto push bildirim eklentisi yanında.

Hit vs.
  1. Pagerank değeri yok
  2. Hiti günlük 700 ile 1500 arası. net sayısı yok.
  3. Google index 3.000+
  4. Görsel index 5000+
  5. SEOHOCASI Seo analiz testi %70 +

Reklam gelirleri hk.
Adsense gibi platformlar kullanmadım, konuyla alakalı playstore gibi platformlardan reklam alabilirsiniz. Bugüne kadar dış firmalardan reklam alımı yapmadım, kendi firmama satış yaptım sadece. Sitenin 1,5K hite ulaşması durumunda Playstore gibi platformlardan aylık 1000 TL gibi bir anlaşma rahatlıkla yapılır. Daha önce görüşmesini yapmıştık.

DOMAİN: .CO UZANTILIDIR. 4 KARAKTER VE JENERİK BİR İSME SAHİPTİR. 1 YILLIKTIR. YENİLEME İŞLEMİ YAPILDI, BİTİŞİNE DAHA 1 YIL VAR

Fiyatı:
Site için 2000 TL istiyorum. Pazarlık payı yok. ÖDEME SADECE kendi hesabıma garanti halave/eft.

Son notlar:
Bir sağlık problemi nedeniyle satış yapıyorum. Siteye ilgi vermeniz taktirinde, kısa süre içinde kullanıcı odaklı mükemmel bir portal haline dönüştürebilirsiniz. +75 Ticaret puanı olanlara önce site sonra ödeme yapabilirim. Onun harici için ödemenin en azından 1000 tl'lik kısmını peşin almak şartıyla satış yapabilirim.

Çok önemli ve acil bir konudur, lütfen ilgilenmeyenler pm atmasınlar.

Sadece telefon numarasını gönderen üyelere dönüş yapılacaktır.