Manage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar bugün yaşadığım bir sorunu sizlere anlatmak istiyorum.
Bugün çarşıya çıkmıştım duş alıp, benim hatunla bisiklet turu falan dedi gittim dağ bisikletini aldım bi 15-20 dakika öylesine takıldık.
Ev yolu gelirken biraz yokuş. sabah kahvaltı etmem normalde, zaten bu saatlerde kalkmam ben biraz erken kalktım bugün.
Her neyse hızlı hızlı yorula yorula bisikletle yokuş yolunu tuttum eve gidiyorum, bakkala uğrayıp bir kola alayım dedim. İyice hızlandım ve bakkala nasıl girdiğimi bilmiyorum, sanki o kadar içmiştim ki o sarhoş kafayla girmişim gibi, kolayı aldım parayı verdim adama o an bittim yüzüm karardı adamı dövüyordum paranın üstünü ver acele et eve gidicem ben diye, paramı verdi dışarı çıktım yığıldım kaldım orda. gözlerim karardı ellerim titremeye başladım kalp krizi geçiriyorum sandım öyle atıyordu ki kalbim dışarı çıkacak gibiydi arkadaşlar normal birşey olamazdı.8-10 dakika durdum kendime geldim eve gittim hemen.

Babam sürekli kola içmemde şikayetci, hergün 2.5 litre kolayı sabaha kadar içerim 1 gün değil hergün, alkolda var tabi. Ama hergün değil haftada 3-4 gün anca, sigara 2 paketi buluyor..
Gerçekten çok zor duruma geldim, sigarayı çoktandır içerim hiç böyle olmazdı dinç biriydim.. Kola mahvediyor ciğerleri herhalde..
Dostum en yakın sürede emar çektir. Doktor değilim ama birşey kaybetmezsin. Tikaniklik falan olabilir benim arkadaşım felç geçirdi gecici felç. Ailecek kolacilardi