Merhaba arkadaşlar, lafı uzatmadan hemen şartları yazıyorum yapabilirim diyenler fiyat tekliflerini pm atsınlar. En uygun görülenlere dönüş yapacağım. Uygun görülmeyenlerede yetişebilirsem dönüş yapmaya çalışacağım ki haberi olsun konudan.
Şartlar:
Profesyonellik yolunda ilerleyen tebilişim haber scriptli haber sitesi.
Günde atılacak konu sayısı: 10-15 adet
Konu başlığı özgün
Özet kısmı özgün
600*350 civarı manşet resmi olacak. Haber sitesi çünkü.
3-4 etiket
içerik kopya olacak.
Konular bir anda değilde 24 saatin 18-20 saatine yayılacak, ancak şu bilinmeli ki scriptte zamanlama olayı yoktur, canlı canlı eklemeniz gerekecek konuları. Ayrıca sadece haber kategorisi değil bütün kategorilere eşit ağırlıkta haber eklenecek. ( sağlık, yaşam, dekorasyon, spor, gündem vs)
Yukarıda ki şartları ben sağlarım diyenler fiyat tekliflerini pm atsınlar değerlendirip hemen dönüş yapacağım çünkü iş gecikmeye gelmez.
Ödeme konusunda ise işi alan kişinin forumdaki durumuna göre değişir. Biraz konu ekler beğenirim çalışmayı ödemesini peydelpel yaparım, baktım eklediği konular gayet iyi tüm alacağını anında öder geçerim, şuan bir editörümüz mevcut, aldığı fiyatı söylesem bir çok arkadaş o fiyata sitenin adresini pm bile almak istemez. Ona göre öyle çok uçuk fiyat tekliflerini asla değerlendiremiyorum.