Hacı bol bol al backlinki.Ama şu şekilde sana tavsiye ederim :
- 15-20 anahtar kelime belirle. ( yemek tarifleri,güzel yemek tarifleri )
- Footer pek alma alacaksan headar 6 aylık falan al.Kendi içeriğin ile alakalı al.Ama ana sayfanı belli bir seviye besledikten sonra alt kategorilere çalış.Linkleme ilk kategorilere sonra konulara olsun.Anahtar kelimelerinde aç konu 1500-2000 kelimelilik manidar makaleyi yapıştır
- Link almayı sadece sitelerden değil,sosyal medyalardan almayı ve devam ettirmeye çalış.SDosyal medya hem etkilidir buna kıyasla geç etki gösterir.Sosyal medya yönetimi için : http://www.alternion.com/users/fhunerr/ bu sekilde kontrol edebilirsin veya alternatifleri bulabilirsin.
- Kesin ve kesin,ılımlı konuşsalar dahil,tanıtım satanlardan veya link satanlardan ziyade,içeriğinle alakalı siteler bulup tanıtım yazısı ve link satışı için teklif yolla.Mesela atıyorum ben tesettür giyim ile ilgili blogspotlar buluyorum.Bayanla ilgileniyor onları facebook veya benzeri yerlerden buluyorum rica ediyorum bana destek olurmusunuz diye kimi paralı kimi ücretsiz ekliyorlar.Biraz meşakkatli ama etkilidir.
- Dış linklemeden önce iç linklemeyi sağlamlattır ve her makaleden sıralamada olan konuna link ver. V.s v.s seocu arkadaşlar daha çok aydınlatır benim bildiklerim bu kadaaaa.