Ciddi ciddi sitelerin açılacağını geçtim yedeklerin verileceğini dusunuyormusunuz
Bizimde sitelerimiz kapandı fakat mesajlarınızın gerçekten bi anlamı yok isterseniz ovh ye 50 kere mail atın adamlar sunucuları 'nedensiz' kapattı bundan daha rezalet birşey olabilir mi?
Sunucular nedensiz kapatılmadı aslında. Bu konu hakkında burada detaylı acıklama pek yapılmıyor. Bireysel bir OVH hesabından satıs yapamazsınız. Bu kötüye kullanımmıs ve OVH da bu sebeple Yorumcu nun serverlarını tümüyle kapatmıs. Bunu bana ileten Elazıglı ve Yorumcu arkadasımızdır. Cnsserver lada dün 1 saat kadar telefon üzerinden görüsülmüstür. Yedek konusuna gelince firmanın normal şartlarda yedek teslim etmesi gerekti. Etmiyorlar, etmeyeceklerde, belki cok zorda olsa çesitli kanallarla iletisime gecip acabilirlerde. Ben son ana kadar islem yaparım. Taki yedekleriniz zaten silinmisti denilinceye kadar. Yoksa buraya gelip konuyu sayfalarca gereksiz mesajla doldurmak. Geçmis olsun mesajları ile doldurmak. OVH i topluca tartısmak zaten basit iş. Simdi ben mi gereksiz islem yapıyorum baska insanlar mı. Herkes kendisi karar versin.