Bana göre kesinlikle tercih edilmeli hocam.Şehirin yaşantısı olarak çok ucuz yaşam ve birçok imkan birarada.Ev fiyatları vs gayet ucuz,insanları çok iyi.
Isınma problemi vs yok zaten,ilçeleri gelişmiş ve okulun antalya merkeze uzaklıgı 20 dakika civarı otobüs ile.Konyaaltında zaten okul,birçok imkan var.
Kampüs zaten Türkiyenin en büyük kampüslerinden biri, birçok imkan var içinde.Gerçekten çok büyük bir alanı kapsıyor.
Benim bölümde 16 doçent var bu büyük bir rakam,eğitim kadrosu bilgili insanlardan oluşuyor,birçok atölye mevcut,bu sayede bölümünle ilgili kendini geliştirebiliyorsun.Sosyal destek ve mesleki destek eğitmenler tarafından imkan tanınarak veriliyor.
Eğitim kaliteli bana göre ve hocasına göre değişsede çok sıkı değil,kimisi çok takıyor,kimisi takmıyor.Okula ulaşım için içinden hat geçen özel halk otobüsü,ringler vs mevcut.Okulun içinde birçok eğlence yeri var.
Derslerin arada farklı fakültelerde olması biraz yorucu mesela biri iletişimde diğeri turizmde yürüme mesafesi 15 dakika alıyor o yoruculuğu dışında bir sorunu yok hocam.Birçok binada şuanda yenilenme aşamasında,gereken yatırım yapılıyor.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz galiba

3.senem Antalya'da
Antalya turistik olması gereği pahalı bir yer , Isınma problemi yok demişsin öyle bir var ki

Antalya 3 ay soğuk olur o aylarda da baya bir soğuk olur özellikle evlerin içleri ısınmaz. Çoğu yerde doğalgaz yok yada benim kaldığım meltem , ışıklar , lara tarafında yok. Klima kullanılıyor geçen sene biz klima kullandık aylık 200 tl ödedik

Şehir olarak evet katılıyorum düzeni vs. güzel ama gezilcek yerler kısıtlı pek sevmiyorum o yüzden.