Türkiye için, gençler için, yeteneklerini sergilemek isteyenler için aranan kan bulundu desem sadeceon’u açıklamış olabilir. Gayet basit bir sistem ile para kazanabiliyorsunuz. Ya da bunu diğer kullanıcılar için yorumlamak gerekirse sadeceon TL’ye bir çok kaliteli işi alabiliyorsunuz. Siteye bir arkadaşım aracılığıyla keşfettim. Sonrasında yapabileceklerimi düşünüp üye oldum.

Uzun süredir video yapma programlarıyla uğraşıyordum. Aslında biraz amatördü ama zamanla biraz daha ilerledim. Şuan Sadeceon.com üzerinde yaptığım bu videoları sunuyorum. Genelde kısa tanıtım videoları fakat şuan güzel ve bağımsız bir proje üzerinde çalışmaktayım. Aslında buna başlama kararını bana atılan mesajlardan sonra aldım. Günde neredeyse 20’den fazla mesaj gönderiliyor ve her bir şirket özel bir tasarım istiyor. Kendimce her birini derledim ve şuan üzerinde çalışıyorum. 5 Tane videom Sadeceon.com üzerinde şuanda. Daha fazlasını ekleyip kazancımı arttırmayı elbette bende istiyorum

Söylediğim gibi 5 farklı videom var. Şuana kadar toplamda 56 adet satış yaptım. Bunun yanı sıra açtığım 1 tanede SEO ile ilgili ilanım var. Oradan da çok fazla ilgili gördüm.

Site linki: www.sadeceon.com