Hardwell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şeref yoksunu...
Eminim o şeref yoksunu dediğiniz suriye'liler sizden daha şereflidir.
Evet ülkenin bir çok yerinde her türlü vaka içinde bulunabiliyor olabilirler. Fakat bu tamamen eğitimsizlikten ve yoksulluktan kaynaklıdır. Evet hepsinin kalbi tertemiz demiyorum her milliyetten insanda olduğu gibi onlardada düzgün olmayan insanlar var. Fakat bu onları şeref yoksunu yapmaz. Eğer siz onlara şeref yoksunu diyorsanız emin olun onlar sizden çok çok daha şerefli insanlardır.

Şimdi çıkacak biri diyecek ki, bu Suriye'liler neden alnının akı ile para kazanmıyor. Çünkü Türkiye'de 10 iş yerinden 8'i Suriye'lilere iş vermiyor. Asıl sitemi Suriye'lilere değil Suriye'lilere yardım adı altında onları ülkemizde süründüren veya dilenciliğe muhtaç bırakan kişilere etmek gerek.

Son olarak iyi ki Türkiye'de yaşamıyorum. Çünkü harika insanlar olmasına rağmen böyle boş ve tahammül edilemez insanlar var maalesef ki ülkemizde.
Profilinde yurt dışı yazıyor. Eğer yurt dışındaysan böyle geniş konuşman normal. Burda Suriyelilerle yaşa o zaman anlarsın mevzuyu.

Eğitimsizlik insanların kötü, fesat ve saldırgan olmasına mazeret değildir. Benim annanem babannem de eğitimsiz okul yüzü görmemişler okuma yazmaları yok. Her sabah işe giderken bana hayırlı günler hayırlı işler der. Bişey isterken lütfen der. Karadenize pkk itleri dadağında belinde silahla bahçeye giden kadınlardır. Vatanına milletine toprağına sahip çıkmak için okuma yazma bilmek gerekmez.

Hep bi bahane eğitim, yoksulluk işsizlik bilmem ne.. G.Antep'de biri iş verdide ne oldu. Adam sabah börek çay yedirdi. Sonra o it suriyeli ne yaptı?? Demirle kafasına vura vura adamı komalık etti. Bknz. Cebindeki 3-5 kuruşu aldı. Kapıyıda üstüne bir güzel kitledi içerde ölsün diye.. Şimdi bu haberi okuyupta kim iş verecek Suriyeliye ? Sen verirmisin?

Evet yediği kaba pisleyen, uzatılan yardım elini kırmaya çalışan herkes şerefsizdir namussuzdur.

Önce IRAK klarıştırılıp oradaki Kürt'ler Türkiye'ye kaydırıldı. Şimdi Suriye Türkiye'ye kaydırıldı. Amaç Türkiye'de Türk'leri azınlık hale getirmektir.

5-10 sene sonra Türkiye yaşanmaz bir ülke haline gelecek.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/56809...sini-gasp-etti

Şuraya bakın. Ben bunların müslüman olduğunada inanmıyorum. Bunlarda ne Allah korkusu var ne şeref ne namus.