caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir tanıdığımızın başına geleni anlatayım;

Suriyeli kadın, 2 çocuğuyla beraber kapı kapı yardım istiyorlarmış. Bizim tanıdığın kapısına gelincede, acımış kadın ve çocuklarına akşam yemeğide var hazır diyerekten eve almış. Gece kalmaları içinde salonda yerlerini hazırlamış. Herneyse herkes uyuduktan sonra, kadının içine bir korku girmiş bu kadın benim çocuklarıma bir şey yapar düşüncesiyle gitmiş çocuklarının yanına uyumaya. Sabah kalkınca, kadın yatakodasına gidince kocasının yanında suriyeli kadını görmüş. Kocası uyanınca demiş, bunun hareketleri sana nazaran daha iyi ben seni boşayıp bunu alacağım resmi nikahıma, çocuklarına analık yapabilirsin, bedava bu evde yaşayabilirsin ama seni boşuyorum diyip kadını kapının önüne koymuş razı gelmeyince.

Kısacası, içlerinde insan olanlarda var ama %2-3 ü anca bulur. Yurtsuz, vatansız insanlar. Bizim ülkemizde savaş çıksa, biz vatan toprağını bırakıp başka yerde mi yaşamaya kalkacağız. Bedavadan maaş, yiyecek bir sürü şey. Tavuk döneri, bizim ülkemizde çoğu insan alacak para bulamazken, bunlar yemek dağıtımında döneri beğenmeyip ayak altında çiğneyen kişiliklerdir.

Daha çok neler neler söylerimde, terbiyeyi bozmaya gerek yok. Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
bu hikaye gerçekmi